【诗歌】MY LOVE 中文翻译

CN-一星会员

魅力
cn币
QQ

马上注册登录【周杰伦中文网】,结交更多铁杆杰迷!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?立即注册

My love
        我的,爱
  An empty street
  一条空荡荡的街
  An empty house
  一间空荡荡的屋
 A hole inside my heart
  我的心如此空虚
  I'm all alone
  我总是如此寂寞
  The rooms are getting smaller
  我置身于无边的寂寞中
  I wonder how
 我很想知道如何
 I wonder why
 我也很想明白原因
 I wonder where they are
  我也很想知道曾经的好友,现如今身在何处
 The days we had
 我们曾一同走过峥嵘的岁月
 The songs we sangtogether Oh yeah
  我们也曾放声歌唱过
 And oh! my love
 哦!我的爱
 I'm holding on forever
 我经永远永远坚持,不会放手
 Reaching for a love that seems so far
  一份看似遥远的爱,触手可及
  So I say a little prayer
 我低声祈祷
 And hope my dreams will take me there
 希望梦想能带我到哪里
  Where the skies are blue to see you once again my love
  一个天空湛蓝的足以重现你的温柔的地方 
  Over seas from coast to coast
 海水轻拍岸边,激起层层白色的浪花
 To find a place I love the most
 去寻找一个我深爱的地方
 Where the fields are green to see you once again
  一个田野青葱足以重现你微笑的地方
 My love
  我的爱
  I try to read
  我尝试静下心来阅读
 I go to work
  我尝试努力的工作
  I'm laughing with my friends
  我和朋友们尽情的欢笑
  But I can't stop to keep myself from thinking,oh no
 但这一切的一切,丝毫不能阻挡我内心的幻想
 I wonder how
  我很想知道如何
  I wonder why
 我也很想明白原因
 I wonder where they are
  我也很想知道曾经的好友,现如今身在何处
 The days we had
 我们曾一同走过峥嵘的岁月
 The songs we sangtogether Oh yeah
  我们也曾放声歌唱过
 And oh! my love
 哦!我的爱
 I'm holding on forever
 我经永远永远坚持,不会放手
 Reaching for a love that seems so far
 我低声祈祷
  And hope my dreams will take me there
 希望梦想能带我到哪里
  Where the skies are blue to see you once again my love
 To find a place I love the most
 去寻找一个我深爱的地方
 Where the fields are green to see you once again
 To hold you in my arms
  重新抱你在怀里
 To promise you my love
 我许下承诺,我的爱
 To tell you from my heart
 我真心发誓
 You are all I'm thinking of
 你是我内心的一切的一切 
 我低声祈祷
 希望梦想能带我到哪里
 去寻找一个我深爱的地方
 My love
  我的爱 
 希望梦想能带我到哪里
 去寻找一个我深爱的地方
 My love
  我的爱 
 To see you in the place
 去一个能看到你的地方
 Must please take me there
 一定会带我到哪里
 Where the skies are blue to see you once again
 去寻找一个我深爱的地方 
  Where the fields are green to see you once again,
  My love
  哦、我的爱
                                                        此译文献给我们曾经的好友
                                                        时刻记得我们走过的岁月,我们往日的欢笑In many years after a warm afternoon, I will gently dry the memories of those who have, once loved, once friends.
在许多年后一个温暖的午后,我会轻轻晾晒那些曾经的回忆,曾经的爱,曾经的朋友。

850850‘‘
<-sina_sign,2082478924,f76ba978,10->没有你陪伴的我

CN-二星会员

魅力
cn币

I’m优秀会员

QQ
   这个这个。。。

850850┸┸
周杰伦,你要不要来贵阳开演唱会嘛

CN-一星会员

魅力
cn币
QQ
这个这个。。。[/quote]
你觉得我翻译的怎么样?

850850╚╚
<-sina_sign,2082478924,f76ba978,10->没有你陪伴的我

1万

2万

CN-彩虹会员

J、moment

魅力
cn币
门派
┽亂舞☆燕趙╃

I’m优秀会员I’m忠实杰迷

我是被邀请来的  

861861??

CN-一星会员

魅力
cn币
QQ
我是被邀请来的[/quote]
[face18呵呵!

891891ōō

CN-二星会员

甘肃歌迷会副会长

魅力
cn币

不错,谁写的?

850850∶∶
<-sina_sign,1843844913,34cdc83d,7->&lt;-sina_sign,1843844913,34cdc83d,6-&gt;

CN-三星会员

邯郸歌迷会会长

魅力
cn币
门派
┽亂舞☆燕趙╃

哎呦,不错哦!

850850——
<-sina_sign,1876401163,a48af3d4,7->
不懂爱的人,是不会轻易喜欢上Jay的!!!!

CN-一星会员

魅力
cn币
QQ
呵呵,宝们好!
这首西城男孩的《my  love》很好听,我觉得歌词也很美,所以就用中文翻译了一遍!
希望大家喜欢!

850850へへ

1万

4万

总版主

无关の风月

魅力
cn币

I’m特殊贡献

哦~~YES

850850ɡɡ
你看不见我。

CN-二星会员

甘肃歌迷会副会长

魅力
cn币

恩,超赞,

891891uu
<-sina_sign,1843844913,34cdc83d,7->&lt;-sina_sign,1843844913,34cdc83d,6-&gt;